Iets meer over Luc

ONGEDWONGEN, MOOI, VASTGELEGD

Mijn schoonmoeder maakte altijd foto's wanneer we met de hele familie op vakanties waren. Door haar dacht ik, dat wil ik ook kunnen. Dus ik kocht een camera. Daarna heb ik een keertje een toneelstuk gefotografeerd dat mijn eigen moeder regisseerde. Dat zag het dorp Erp en af en toe kreeg ik aanvragen om andere dingen te fotograferen.

Dat is nu zo'n 14 jaar geleden. Sindsdien heeft fotografie me zoveel moois gegeven. Veel leuke mensen ontmoet, intieme momenten beleefd en op de mooiste plekken geweest.

Vriend van Britt
Vader van Noud & Rein
Woonachtig in Vught

Technisch adviseur bij Preza Poorten
Marketing manager bij Global Dressage Auction

De rest laat ik liever hieronder door anderen vertellen.  

LIEVE WOORDEN

Maartje & Diederik

Diederik en ik werken beiden in het communicatie vak. Toch zat dé fotograaf daar niet bij. Luc kennen we via vrienden. Een leuke gezellige vent en zijn site staat vol met mooie foto’s. Daar hoefden we niet langer over na te denken, Luc it is! En we hebben geen moment spijt gehad.

Luc paste helemaal in onze dag. Net als alle andere gasten gekleed in een mooi pak en goed gehumeurd. Het eindresultaat was heel veel mooie foto’s. Niet alleen van ons, maar ook van al onze gasten. Er is geen moment gemist en toch hebben we niet het gevoel gehad dat er steeds een camera voor onze neus werd gehouden. We zijn heel blij met de foto’s die ons weer helemaal mee terugnemen naar onze onvergetelijke dag.

LIEVE WOORDEN

Marloe & Thijs

We vonden het belangrijk dat alle belangrijke momenten mooi werden vastgelegd, zonder dat we het gevoel hadden dat de dag één grote fotoshoot wasHet voelde alsof Luc een van onze gasten was.

Het resultaat zijn mooie, menselijke foto’s die de sfeer van de dag perfect weergeven. Het contact verliep heel soepel en Luc heeft onze wensen en verwachtingen perfect omgezet in mooie foto’s!

Bij een fotoshoot voelden we ons aanvankelijk licht ongemakkelijk, maar Luc heeft ons daar fantastisch doorheen geholpen en van cameravrees was al snel geen sprake meer 😉

LIEVE WOORDEN

Linda & Erik

We hadden al goede verhalen gehoord over Luc’s werk en vonden het vooral belangrijk dat een fotograaf zich kan mengen tussen de gasten zodat er spontane foto’s gemaakt worden.

Luc is een toppper. Hij weet zich soepel te bewegen tussen de gasten, is creatief, weet op een leuke manier spontane foto’s te maken en gaat op in het feest.

Wij zouden Luc aan iedereen aanbevelen die een fotograaf zoekt die niet in de standaard kaders denkt en foto’s wil die echt de sfeer van het moment vertellen.