Marloe en Thijs wilden buiten trouwen. Dat is toch spannend. Want als het mooi weer is kun je geen mooiere bruiloft hebben. Maar ja, als het slecht weer is… Dus de dagen voorafgaand aan de bruiloft refreshte ik Buienradar regelmatig. Het zag er goed uit. En het was goed. In het Beaufordhuis in het Utrechtste Austerlitz gaven ze elkaar het jawoord.

Maar we begonnen ‘s ochtends in Oudewater. In het ouderlijk huis van Marloe, die ik ken uit het oude hockeyteam van mijn vriendin. De voorbereidingen zijn superleuk om vast te leggen. Zeker als het in je oude kinderkamer is die vrijwel niet veranderd is.

Langs de Lange Linschoten hebben we de reportage gedaan. De groene Austin Healey oldtimer spat van de foto af. Wat een fotogeniek ding. Daarna zijn we naar Austerlitz gereden. Ik vind het echt een aanrader om zoveel mogelijk op één locatie te doen. Dat brengt zoveel ontspanning. Tot diep in de avond bleven we in het Beaufordhuis. Totdat de gasten naar de nabijgelegen camping gingen om nog even wat slaap te pakken voordat het ontbijt weer geserveerd zou worden. Wat een dag! Mijn favoriete beelden vind je hieronder.

LOCATIE

Beauforthuis, Austerlitz

AUTO

Meijers Autobedrijf

BLOEMEN